Onze Leden

Hier vindt u meer informatie over onze leden. Deze bij ons aangesloten bedrijven liggen verspreid over heel Nederland. Er is dus altijd een bedrijf bij u in de buurt.

Leden van Holland Fyto U.A.

Partners van Holland Fyto U.A.

Leden van Holland Fyto U.A.

Alliance levert gewasbeschermingsmiddelen aan akkerbouwers, loonwerkers, veehouders, fruittelers en (glas)tuinders. Daarnaast is het bedrijf actief met o.a. de verkoop en voorlichting van zaden, meststoffen en folies. 

Met vestigingen in Nieuwkuijk en Gronsveld is Alliance actief in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Zuid-Holland, Belgische Kempen en de Noordoostpolder.


www.alliancegroep.com

Benfried is al 75 jaar de toeleverancier voor de professionele (glas)tuinbouw en heeft hiervoor een compleet assortiment. Benfried heeft een met Multigrow een eigen steenwolmerk en is met filialen in Klazienaveen, Den Hoorn, Honselersdijk, Moerkapelle en Berkel en Rodenrijs lokaal vertegenwoordigd. Het bedrijf heeft door jarenlange ervaring enorme kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van substraten, metstoffen en (biologische) bestrijdingsmiddelen.

Naast het assortiment voor de tuinbouw heeft Benfried ook een afdeling tuinmaterialen die zich richt op hoveniersbedrijven.

 

www.benfried.nl

Mertens is dé toeleverancier voor de professionele tuinbouw, tuinretail en groensector. Met een compleet assortiment, een deskundig advies en een snelle levering staat het bedrijf aan de basis van de groei van haar klanten. 

Met ruim 140 medewerkers, verdeeld over 4 vestigingen (Horst – hoofdkantoor, IJsselmuiden, Maasdijk en Someren) biedt Mertens al meer dan 70 jaar “Groeikracht voor ondernemers”. 

www.mertens-groep.nl

Profytodsd is in 2011 ontstaan vanuit een fusie tussen Profyto en DSD, twee organisaties met een jarenlange ervaring op het gebied van gewasbescherming. 

Profytodsd is gespecialiseerd in advies en levering van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en zaaizaden aan akkerbouwers en bloembollentelers. 

Daarnaast zijn er experts op het terrein van loonwerk en Mafex apparatuur actief. Het bedrijf heeft vestigingen in Emmeloord, Creil, Swifterbant (Flevoland), Dokkum (Friesland) en Uithuizen (Groningen). 

 

www.profytodsd.nl

Telermaat is een fusiebedrijf van Benfried Agro bv, Fase Boskoop bv en van Nederkassel bv. Telermaat richt zich vooral op boomkwekerij en aardbeienteelt. 

Telermaat is een bedrijf met een uitgebreide brede voorraad en een krachtige logistiek. Door de aanwezigheid van meer dan 10 boomkwekerij- en 2 aardbeispecialisten rekenen we onszelf tot een van de grootste kennisorganisaties op ons vakgebied. 

 

www.telermaat.nl

Handelsonderneming Vlamings BV is een agrarisch toeleverancier sinds 1978. Vlamings adviseert en belevert telers in vrijwel alle sectoren zoals akkerbouw, ruwvoerteelt, vollegrondsgroenten, groot- en kleinfruit, aardbeien, boomkwekerij en de groensector.

Daarnaast is Vlamings een belangrijke toeleverancier aan biologische telers. Vlamings levert een totaalpakket bestaande uit 4 productgroepen: “gewasbescherming”, “meststoffen”, “zaai- & pootgoed” en “teelt- & bedrijfsartikelen”.

Klanten worden met eigen transport beleverd vanuit vestigingen in Steenbergen en De Mortel.

 

www.vlamings.nl

Gewasbeschermingsmiddelen, maar ook zaaizaden, folie en meststoffen vormen de kernactiviteiten van Willems Balgoy, gevestigd in het Gelderse Balgoy. Een hoge graad aan service en een goed advies heeft het bedrijf hoog in het vaandel staan. 

 

www.willemsbalgoy.nl

Partners van Holland Fyto U.A.

Dichtbij, deskundig en compleet.
Advies, service en een breed assortiment aan gewasbescherming, zaaizaden en meststoffen voor de akkerbouwer en melkveehouder: daar kunt u bij Agro-Servo op rekenen.

Vanuit Kimswerd, Friesland, geven we op maat advies en ondersteuning.

 

www.agro-servo.nl

George Pars Graanhandel BV is veel meer dan alleen graanhandel. Al meer dan 170 jaar hebben wij een passie voor gewassen en zijn wij actief op vele terreinen binnen de agrarische sector. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en advisering van granen, zaaizaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Naast de vele producten en diensten die wij leveren is persoonlijke advies een steeds grotere rol gaan spelen.

Met onze producten en diensten bieden we een totaalpakket voor de akkerbouw, veehouderijen, loonbedrijven en hoveniers. Onze klanten streven naar het realiseren van een zo hoog mogelijk rendement. Wij leveren hier met onze producten, diensten en jarenlange ervaring een optimale bijdrage aan.

George Pars Graanhandel is actief in Friesland en Flevoland.

 

www.parsgranen.nl

Johan Schuitema BV is een agrarische groothandel, die ook toegankelijk is voor de particulier. Wij zijn al ruim 40 jaar actief met het adviseren en de verkoop van agrarische producten. Met name richten wij ons op de akkerbouwers, veehouderijen, loonwerkers, en groenvoorziening in Noord-Nederland. Bij ons pand in Mussel hebben wij een ruime plattelandswinkel waar particulieren terecht kunnen voor alles op het gebied van tuin, dier en agro. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wij staan u graag persoonlijk te woord! Ons werkgebied beslaat Groningen en Drenthe waar we telers vanuit onze hoofdvestiging in Mussel en 2 nevenvestigingen in Roswinkel en Bovensmilde adviseren en beleveren. www.johanschuitema.nl

Ronald Trul is het gezicht van Trul Trading. Hij heeft jarenlange ervaring in de agrarische sector en voelt zich daar dan ook als een vis in het water.

Trul Trading levert vanuit Appelscha, op de grens van Friesland en Drenthe, gewasbescherming, meststoffen & zaaizaden met een passie voor gewassen.

www.trultrading.nl

“Schieven Gewasbescherming en Zaden” is al jarenlang actief in verkoop en advisering voor gewasbescherming en zaden in Oost-Nederland, met name de Achterhoek en Liemers. Wij houden van korte lijnen en goede relaties om uw als klant goed te kunnen adviseren en te voorzien van de juiste producten.

In Wijnbergen (bij Doetinchem) zijn wij gevestigd, vanwaar wij dagelijks uw producten leveren vanuit onze ruime opslag.

www.schieven.nl